



STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 1									STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 2							
	SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY		SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY	
8:00		Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	8:00	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	
9:00		Networking Breakfast & Programme	Mastering Leadership Styles: Motivational Strategies 60 minutes	Recruitment & Selection Process 60 minutes	Cash Flow in Operations 60 minutes	Macroeconomics & Investment 60 minutes		9:00	Run Club	Marketing Campaign Creation 60 minutes	Role of Influencers in Shaping Brand Perception 60 minutes	ing Brand Technology in ception Business	Challenge Day	Exhibition Day		
10:00		Orientation	Break	Break	Break	Break	Guided Cultural	10:00		Break	Break	Break				
11:00		Business Entrepreneurship 60 minutes	Impact of Cultural Diversity on Leadership Styles 60 minutes	Recruitment, Company Culture & Training 60 minutes	Pricing Strategies 60 minutes	Supply & Demand 60 minutes	Exploration		Guided Cultural	Measuring Success in Marketing 60 minutes	Challenges in Influencer Marketing 60 minutes	Understanding Risk in Technology 60 minutes				
11.00		Break	Break	Break	Break	Break			Exploration	Break	Break	Break				
12:00		Analysing Organisational Structures 60 minutes	Business Decision Making 60 minutes	Al in HR 60 minutes	Finding Premises 60 minutes	Investment Simulation 60 minutes		12:00		Marketing in the Digital Era 60 minutes	The Potential of Influencer Marketing 60 minutes	Applications and Ethics in Al 60 minutes				
13:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break		13:00	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break		
14:00	Student Arrival & Check In Welcome Talk	Project: Organisational Structure 90 minutes	Project: Leadership 90 minutes Study Support	Project: Human Resources 90 minutes Study Support	Study Support Tournament Afternoon	Project: Fundraising Strategy 90 minutes Study Support Debate Society	Free Time	14:00 15:00	Olympics in the Park	Project: Marketing Campaign Development 90 minutes	Practical Workshop	Project Presentation 90 minutes	Student Feedback & Exhibition Day Preparation	Graduation Preparation	Student Departure	
15:00																
16:00		The Immersive Quest Launch & Walking Tour						16:00		Punting	Study Support: Assignment Preparation ort	Shaping Your Future Seminar Series	Debate Grand Final			
			Debate Society					17:00	Free Time					Graduation		
17:00		Debate Society	Sports Programme	Future Seminar Series	Debate Society	Social Activities				Study Support		Debate Society				
18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner		
EVENING ACTIVITIES	Student Induction Talk	Guided Cultural Exploration	The Big Quiz	Guided Cultural Exploration	Guided Cultural Exploration	Guided Cultural Exploration	Tabletop Games Championship	ACTIVITIES	Campus Cinema	Guided Cultural Exploration	Social Activities	Talent Show	w Free Time	Graduation Party		
	Welcome Activities) E								
							Free Time	G G					Free Time			
			Free Time	Free Time	Free Time	Free Time		EVENING			Free Time	Free Time				
	Curfor (22.70)	Cumfour (22.70)	Curfour (22.70)	EVENING SHOUT	Curfour (22.70)	Curfore (22.70)	Curfour (22.70)		Curfou: (22.70)	Curfour (22-70)		G SHOUT	Curfore (22.70)	Curfour (22.70)		
	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)		Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)		